Голова єпархіального відділу у справах сім’ї взяв участь у семінарі для сімей священиків Хустської єпархії

 

6 жовтня 2017 року, голова єпархіального відділу у справах сімї протоієрей Михаїл Коник взяв участь в роботі регіонального виїзного семінару Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї на тему: "Методологія роботи з сім'ями на парафіях" для сімей духовенства Хустської єпархії.

На розгляд учасників семінару отець Михаїл презентував власні методологічні розробки, зокрема, методичні рекомендації для священиків  щодо проведення передшлюбних бесід на парафіях, «Проект «Наставництво в УПЦ для дітей, що проживають в інтернатних закладах» та «Соціальне служіння сім’ї священика».

Опісля семінару прот. Михаїл Коник взяв участь в нараді заступника Голови Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї ієрея Іоана Ружицького із керівником відділу у справах сімї Хустської єпархії протоієреєм Сергієм Алексій щодо підбиття підсумків роботи семінару та обговорення найближчих перспектив спільної роботи.

Також очільник єпархіального відділу у справах сім’ї здійснив паломницьку поїздку в с. Мала Уголька, де в храмі на честь вмч. Димитрія Солунського молився біля мощей преп. Іова Угольського.