Бориславська молодіжка відвідала святині міста Києва

Бориславська молодіжка відвідала святині міста Києва

 

24 та 25 січня 2018 року, в рамках міжнародного православного дня студента і пам‘яті мучениці Тетяни, молодіжна делегація з Борислава - православні волонтери з протоієреєм Діонісієм Буренко відвідала столицю України - Київ.

24 січня, молоді паломники молитовно вшанували всіх «в годину лютую від безбожної влади голодом уморених» у музеї-свічі «Голодомор», помолились у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі, Свято-Введенському монастирі, Свято-Іонинському монастирі, Свято-Архангело-Михайлівському Звіринецькому монастирі.
Зустрілися з Головою синодального Молодіжного відділу УПЦ архієпископом Обухівським Іоною, Головою Адміністративного апарату Київської Митрополії єпископом Баришівським Віктором, Ректором Київських Духовних Академії і Семінарії єпископом Білогородським Сильвестром та заступником керівника Соціального відділу Києво-Печерської Лаври - ієромонахом Глібом.

25 січня, Бориславська молодіжка відвідала Спасо-Преображенський собор та музей пам‘яті Блаженнійшого Митрополита Володимира (Сабодана), де мала зустріч з митрополитом Переяслав-Хмельницьким та Вишневським Олександром. Також, у цей день, відвідали Свято-Покровський Голосіївський монастир.