Клірик єпархії взяв участь в семінарі для військових капеланів України

12-13 лютого 2019 року в м. Києві з благословіння Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, проходив навчальний семінар: «Психологічна реабілітація учасників бойових дій, членів їхніх сімей та сімей загиблих».

Семінар організовано Синодальним відділом УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України.

З благословіння керуючого Львівською єпархією архієпископа Львівського і Галицького Філарета участь в заході взяв голова єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України протоієрей Димитрій Бадира.

Всеукраїнський захід розпочався з Божественної літургії в академічному храмі Воскресіння Христового пам'яті ветеранів Афганістану, яку очолив голова синодального військового відділу УПЦ митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин. Далі форум продовжив свою роботу у Голосіївському Покровському монастирі де було проведено спеціалізовані психологічні тренінги

За результатами семінару його учасники отримали сертифікати Міжнародного зразка інституту психології NDSAN (Італія).