Голова єпархіального відділу у справах сім’ї взяв участь у науково-практичній конференції

 

24-25 вересня 2018 року, в стінах Інституту філософії імені Григорія Сковороди НАНУ м. Київ з нагоди відзначення ХХV-річчя ГО "Українська асоціація релігієзнавців" відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Релігійна свобода: актуалізація сімейних цінностей».

25 вересня в роботі конференції разом із головою Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї архієпископом Ровеньківським і Свердловським Пантелеімоном взяв участь голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Михаїл Коник. Під час роботи конференції отець Михаїл виступив з доповіддю на тему: «Актуалізація сімейних цінностей: християнське сімейне виховання.» У своєму виступі священик акцентував увагу слухачів на потребі співпраці школи і батьків, зокрема зауважив, що « можливість дуального діалогу вчителя і батьків у справі виховання наших дітей у дусі Євангельських аксіом дає результат позитивних змін дитини.

Співпрацюючи із школою, ми як батьки, відкриваємо для себе горизонти пізнання своєї дитини поза рідним домом, маємо можливість корегувати своє ставлення до середовища в якому перебуває дитина і, навпаки, шукати точки доторку, щоб наші старання у вихованні дітей не перетворились на нуль.»